Erhvervslejemål

At forhandle om erhvervslejemål

At forhandle om erhvervslejemål

Du kan anskaffe sig mange forskellige erhvervslejemål her i landet, men de kommer jo også med et prisskilt på, og den slags kan der være rift om, så det er med at have den store pengepung med, når der udbydes erhvervslejemål – og/eller være god til at forhandle.

Nogle lejemål er qua deres lokalitet mere eftertragtede end andre, men hvis de ligger på nogle gode grunde, så vil der nok være en del investorer, som er interesserede i den slags fra både udlandet og selve Danmark.

Der kan nemlig være mange penge at hente i det lange løb ved at investere i de rette erhvervslejemål og få de relevante butikker, firmaer og virksomheder til at logere sig ind i disse, hvis dette da ikke allerede er blevet annonceret i form af en lokalplan for, hvilke slags butikker man gerne vil have ind – og ikke bare typer, men også bestemte navne på butikkerne.

De skal jo betale leje til dig, som ejer disse erhvervslejemål, og det kan i længden blive en god investering.

Dette ser man blandt andet ved nyopførte erhvervslejemål, for her er man måske kommunal side gået ind for at skabe vækst i det specifikke område med både erhverv, institutioner, boliger med videre, fordi man gerne vil have et område til at blomstre (på ny).

Så er man næsten garanteret, at der kommer til at være et liv i dette område, og selvom man aldrig kan være dette garanteret, og det ofte er et sats, så har tidligere eksempler da vist tegn på, at det går i den rigtige retning.

Og det er netop et sats, som man er ude i, for hvor meget vil man lægge?

Kan man forhandle sig ned i pris med andre?

Kan det ende med at lige kartelvirksomhed, hvis man ikke passer på?

Det handler i hvert fald om at have godt med penge på sig, men spille med lukkede kort og have forstand på erhvervsudvikling.