advokat

At opsige en advokat efter lang tids samarbejde

At opsige en advokat efter lang tids samarbejde

Nogle gange bliver man bare nødt til at opsige et samarbejde, der har stået på i mange år – og det samarbejde kan måske endda gå flere generationer tilbage for begges vedkommende.

Her i denne sammenhæng taler vi om, at man som person eller familie måske ser sig nødsaget til at opsige et samarbejde med en advokat, som har hjulpet familien gennem flere generationer, hvor det er deres forfædre, der tidligere har hjulpet ens egne forældre og så videre med overlap.

Der er simpelthen tale om en advokat eller et helt advokatfirma, der er gået i arv, eller som er blevet overtaget af andre og så har taget en eller familien under deres vinger og måske har fået særstatus hos dem, fordi man har været en æret kunde længe.

Derfor er der tale om en familieadvokat eller en personlig advokat, som man går til med alt fra skøder, testamente og eventuelle retssager, hvor andre måske vælger deres advokat efter den opgave, som skal bruges dertil og søger den, der er ekspert på området og har specialiseret sig i dette.

Men man har benyttet denne advokat længe, fordi vedkommende havde erfaring, viden og ekspertise på mange områder og altid har hjulpet en bedst muligt.

Men nu føler man bare, at “bedst muligt” ikke er nok, eller man har i gennemsnit haft for mange uheldige oplevelser, som man tror, at andre advokater kunne gøre det bedre for en.

Dog magter man ikke at skulle til at sortere i advokater efter opgaver, selvom det kan blive nødvendigt nogle gange.

Hvis vi skal komme med vores uforbeholdte mening og anbefaling til, hvem du skal skifte over til, så vil vi klar foreslå dig at rette henvendelse til Holst-Law.dk.

De kan hjælpe bredt over hele landet, også om det er til private eller erhverv, eller om du er bosiddende i Danmark eller udlandet.