betonelementer

Betonelementer - kend mulighederne

Betonelementer - kend mulighederne

Vi har tradition for mursten i Danmark, men faktisk er beton det mest anvendte byggemateriale verden over – og det er ikke uden grund. Materialet giver uanede muligheder, og samtidig er det billigt, holdbart og mere eller mindre vedligeholdelsesfrit.

Betonelementer har haft et lidt blakket ry, når det kommer til boligbyggeri, men hvis du giver materialet en chance, vil du opdage, at du kan gøre det både lækkert, glamourøst og elegant – også i dit eget hjem.

Hvad er beton?

Betonelementer består – som navnet antyder – af beton, og beton består af sten, sand, vand og cement. Primært let tilgængelige materialer, som findes i store dele af verden, og netop derfor er det så populært et materiale. 

Betonelementerne kan støbes direkte på byggepladsen, hvis der er tale om særligt komplekse former, men det er mest almindeligt, at de støbes på fabrik og leveres klar til brug – gerne med indstøbt isolering.

Hvorfor vælge betonelementer?

At beton er et af verdens mest anvendte materialer er ikke uden grund; modsat mursten og træ er det nemlig et formbart materiale, og derfor kan det støbes i alle tænkelige former – også runde – og det giver fantasien mere plads at brede sig på. Samtidig har det en flot og æstetisk overflade, der er rar at røre ved, og materialet spiller godt sammen med den nordiske stil, vi er kendt for i Danmark.

Hvor køber du betonelementer?

Der findes flere forskellige leverandører på markedet i Danmark, men Præfa Betonelementer (http://praefa.dk/) er blandt de mest anerkendte. Her produceres betonelementer hver dag, og det har været kutyme de sidste 40 år, så du får ikke bare en lang historie og høj professionalisme med i købet – du får også en massiv erfaring, du kan bruge, hvis du mangler sparring i dit byggeprojekt.

Hos Præfa er alt muligt, og beliggenheden i Jylland begrænser ikke dine muligheder geografisk – de leverer i hele landet.