betonelementer

Betonelementer skal passes sammen til fin præcision

Betonelementer skal passes sammen til fin præcision

Med tiden er det blevet muligt at lave betonelementer, som man ikke alene kan lave ned til de mindste mål, men man kan også minimere de fejl, der eventuelt burde være ved de elementer, man laver, om de er store eller små.

Det sker både ved, at der er sket større kontrol med, hvordan man fremstiller dem, som bliver gjort af bedre maskiner og uddannede folk, og så kan man også tjekke dem bedre efter indvendigt også, når de er samlet, om der skulle være fejl, der ikke burde være der.

På den måde kan man også lave en anslået levetid på disse betonelementer, så man også ved, hvornår man skal udskifte disse beton elementer.

Desuden er det også blevet lettere at transportere dem ud til de steder, hvor de skal bruges, og hvor de eventuelt skal sættes sammen.

Det er så her, at den store udfordring kan komme med at sætte dem korrekt sammen.

Man skal få sat betonelementerne sammen helt efter bogen

Nu er man jo ikke hjemme på værkstedet, hvor man har alt nødvendigt mandskab til rådighed samt det udstyr, som man kan gøre det med under de bedste forudsætninger.

Her er man måske udenfor, hvor man har at gøre med nogle mennesker fra andre firmaer, man måske ikke kender så godt, som man skal arbejde sammen med.

Det kan medføre problemer med kommunikationen, specielt hvis der er tale om udlændinge.

Men man skal også arbejde sammen om at sætte elementerne sammen, hvor der kan være dårligt vejr, og hvor man skal bruge store maskiner, der ikke står stabilt eller præcist, for at sætte betonelementerne sammen, da man jo ikke kan bære de elementer selv.

Derfor skal man stadig gøre det ikke bare nogenlunde godt, men helt til perfekt præcision, for man kan lave nok de bedste betonelementer, som de for eksempel altid gør hos Thomas-Gruppe.dk, men hvis man ikke sætter dem sammen helt korrekt, så kan det gå grueligt galt.