Bliv kranfører med et krancertfikat her

17 november 2021
Silje Hansen

advertorial

For at kunne blive kranfører i Danmark og generelt for virksomhed i Europa, kræver det at du har et kørekort til en kran eller et krancertifikat. Det skyldes, at der selvfølgelig er en masse sikkerhed man skal tage hensyn til, når man benytter sig af en kran. Det kan både være fordi, at de materialer eller genstande man løfter kan have en høj værdi eller fordi det kan være til fare for omgivelserne, hvis du mister kontrollen over kranen. 

Der er godt gang i byggebranchen. Det betyder også, at der er stor efterspørgsel på arbejdskraft. Her er du godt stillet, hvis du er kranfører og søger et job. Der er mange opgaver som kræver, at man kan betjene en kran, da man enten skal arbejde i højden eller med tunge materialer. Derfor er det vigtigt at have en kranfører i sin medarbejderstab, hvis der opstår et behov for hjælp til et byggeprojekt.

image

Hvor kan du tage et kranførercertifikat?

Du kan som privatperson vælger at tage et kranførercertifikat. Det kan være med til at styrke dit CV, da det åbner op for nogle nye arbejdsmuligheder. Det kan også stille dig i en god position i en jobsituation, da arbejdsgiveren ikke skal betale for en efteruddannelse til dig, gør du kan betjene en kran. 

Som arbejdsgiver har du også mulighed for at investere i dine medarbejdere. Her kan du vælge at tilbyde dem en kranføreruddannelse for at styrke kompetencer på arbejdspladsen.

Når du skal vælge et sted at tage kranføreruddannelsen, er det en god ide at vælge efter din lokation. Dermed er det en fordel at starte med at søge geografisk lokalt i forhold til, hvor du bor eller virksomheden holder til.

Her kan du tage et krancertifikat

Hvis du godt kunne tænke dig at blive kranfører, kan du med fordel vælge et kursus hos eucsyd.dk.

Flere nyheder