boblekuverter

Boblekuverter er perfekte til små forsendelser

Boblekuverter er perfekte til små forsendelser

Sender du mange små ting? Skal det være godt beskyttes under forsendelsen? Så er der faktisk ingen grund til at investere i store papkasser og ruller med bobleplast. I stedet kan du blot benytte boblekuverter. Så er det også nemt for buddet at aflevere forsendelsen i en postkasse. Læs flere gode grunde til at bruge boblekuverter, og find ud af hvor du kan købe billig emballage til dine forsendelser i denne artikel!

5 grunde til at boblekuverter er smarte

1. Det er en emballage, der får din forsendelse til at fylde mindre. 

2. Din forsendelse kan typisk let kommes i postkassen.

3. Du bruger mindre emballage end ved indpakning i kasse, hvilket er mere miljøvenligt. 

4. Som privat kan du ofte genbruge dine boblekuverter

5. Din forsendelse kommer til at veje mindre og er billigere at sende

Der er faktisk kun gode grunde til at benytte boblekuverter til dine små forsendelser. Det er både billigere, nemmere og mere miljøvenligt end at pakke din forsendelse i en stor kasse.

Køb boblekuverter hos Billig Emballage

Billigemballage.dk gør det både nemt og billigt for dig at sende dine ting. Ovenikøbet på en sikker og forsvarlig måde. De har et stort udvalg af forskellige boblekuverter – også i forskellige størrelser – og faktisk er det til Danmarks billigste priser.

Du finder både helt billige boblekuverter, miljøvenlig boblekuverter i 100% genbrugspapir, farvede boblekuverter og ekstrabeskyttende boblekuverter. Der er alle mulige størrelser, og du finder derfor helt sikkert en god boblekuvert, der passer til netop dit behov. 

Du kan se hele udvalget hos Billigemballage.dk – i denne webshop får du endda altid gratis fragt på dine bestillinger af boblekuverter, når du køber for 500 kr. ekskl. moms. Det er smart ikke? Så kan du købe stort ind af gangen og få dem leveret gratis. Så har du både sparet penge på levering, og du har indpakning til dine forsendelser til lang tid.