atex støvsuger

Derfor skal du vælge Atex støvsuger

Derfor skal du vælge Atex støvsuger

Har du et rengøringsfirma, eller arbejder du til dagligt med at gøre tagrender rene for blande, skidt og snavs? Så er det aktuelt at have en støvsuger, der kan bruges i højden. På denne måde kan du lettere arbejde fra jorden, uden at skulle bevæge dig op på en stige, for at skulle flytte den hele tiden. Det gør både dit arbejde nemmere og mere effektivt, når du f.eks. skal gøre tagrender rene. 

Hvis du derfor er på jagt efter en støvsuger, som kan løse disse opgaver for dig i højden, er det du landet det helt rigtige sted. Vi har netop undersøgt markedet for at finde en professionel støvsuger, som bør kan suge tørt og vådt skidt op. Derudover har vi søgt specifikt på en støvsuger som er gearet til at arbejde i højden. Det kan være aktuelt, hvis du skal gøre rent på et lager, hvor der er højt til loftet. 

Derfor skal du vælge en Atex støvsuger til rengøringsarbejde

Der er flere gode argumenter for at flere og flere professionelle rengøringsvirksomheder vælger en Atex støvsuger. Det er en børsteløs induktionsmotor med en høj kapacitet. Det er derudover en støvsuger der er gearet til brændbart støv, hvorfor du ikke skal være bange for at der er noget der kan selvantænde i støvsugerens beholder. Den er desuden sikret mod evt. eksplosion.

Opsamlingsbeholderen er udført i rustfrit stål, hvorfor det er noget der er let at rengøre og kan holde i mange år frem. Det kan være svært at rengøre en beholder i stof eller plastik, da det ikke tåler rengøringsmidler på samme måde som rustfrit stål. 

Hvor kan du købe en Atex støvsuger?

Er du interesseret i at vide, hvad en Atex støvsuger koster, eller hvor du kan købe en til din virksomhed? Så kan du med fordel besøge skyvacdanmark.dk.