Inkasso

Derfor skal du vælge inkasso til din virksomhed

Derfor skal du vælge inkasso til din virksomhed

Uanset om du er en større eller mindre virksomhed, er du afhængig af, at dine kunder betaler deres regninger til tiden. Da virksomhedens likviditet og cashflow afhænger af de løbende betalinger, der kommer fra de produkter og ydelser, som de har leveret, kan det have store konsekvenser for virksomhedens udvikling, hvis betalingen udebliver. Derfor er det vigtigt at tage stilling til, hvilken procedure du ønsker, såfremt at du ikke modtager betaling for en forfalden faktura. 

Det kan være en stor tidssluger, når du skal bruge din tid på at ringe rundt til de kunder, der ikke har betalt deres regninger. Det er ikke altid nemt at komme frem til en løsning, eller træffe de aktuelle kunder. Derfor er der mange der vælger at alliere med et inkassofirma. 

Derfor skal du vælge et inkassofirma til inddrive penge

Der er flere gode grunde til at vælge et inkassofirma til at inddrive de penge, som kunderne skylder virksomheden. Det frigiver dig først og fremmest for en masse tid og kræfter, som du i stedet kan bruge på at udvikle virksomheden. 

Hvis du vælger det rette inkassofirma, kan du forvente en professionel tilgang under hele forløbet. Inkassofirmaet vil naturligvis oplyse dig om deres rykkerprocedure, samt tage hensyn til virksomhedens værdier, når de kontakter kunden. Her er de erfarne i, hvordan de effektivt møder kunden i en dialog med forståelse for, at pengene som de skylder skal betales nu og her. 

Der er forskellige løsninger du kan vælge imellem, når du vælger et inkassofirma til at inddrive de forfaldne fakturaer. 

Hvilket inkassofirma skal du vælge?

Er du i markedet for at finde et godt og billigt inkassofirma, der kan hjælpe med at inddrive de penge, som du har ude at stå ved kunderne? Så kan vi varmt anbefale dig at vælge collectia.dk. De har løsninger, hvor du ikke selv behøver at have penge op af lommen.