Loading...
Electrolux service

Derfor skal du vælge service på dine Electrolux maskiner

Driver du en restaurant eller et andet storkøkken, hvor I har maskiner i køkkenet af mærket Electrolux? Det er vigtigt at vedligeholde dine køkkenmaskiner. Det kan du gøre ved at have en aftale om løbende service på maskinerne. 

Læs med i denne artikel og forstå, hvorfor du skal få lavet Electrolux service på dine maskiner. Det kan nemlig godt betale sig!

1. Undgå uventede reparationer

Når du løbende får udført service på dine maskiner, får dem efterset og vedligeholdt, undgår du at de lige pludselig går i stykker og du står med en uventet reparation.

Det er ikke sjovt at have en maskine, der går i stykker lige inden et stort event med mange serveringer. Det kan også være dyrt at skulle have maskinen lavet med kort varsel. Derfor giver det god mening at få udført service løbende, så du altid sikrer, at dine maskiner altid virker, som de skal. 

2. Spar penge på den lange bane

Det sparer dig penge på den lange bane at få lavet service på dine maskiner fra Electrolux. Det gør det fordi, det kan dreje sig om en lille del, der skal udskiftes – og det koster sjældent det store.

Havde denne lille reservedel været gået helt i stykker, havde du måske stået med en maskine, der slet ikke virkede på et uheldigt tidspunkt. Det ville koste dig flere penge! Og det kan være svært at få en reparatør til at komme ud med kort varsel.

3. Få lang levetid på dine maskiner

Vedligehold af de fleste ting giver dig lang levetid på dine produkter. Det gør sig også gældende, når det kommer til køkkenmaskiner fra Electrolux.

Det kan være opvaskemaskiner, køleskabe, frysere eller ovne. De bliver brugt ekstra meget, når du driver restaurant eller lignende. Og selvom de er beregnet til et industrikøkken, kan de stadig kræve at blive efterset, for at de holder så længe som muligt.