boblekuverter

Det skal du vælge boblekuverter til

Det skal du vælge boblekuverter til

Boblekuverter er en af de indpakninger, som er utrolig populære, når der skal sendes pakker. Og det er der flere gode grunde til. Boblekuverter kombinerer nemlig det bedste ved bobleplast og forener det med en kuvert. Det betyder selvfølgelig også, du kan sende ting ekstra beskyttet afsted, når det er indpakket i en boblekuvert. Men der er faktisk flere ting, som en boblekuvert er ekstra gode til at beskytte – det skal vi prøve at se nærmere på.

Hvad kan boblekuverter bruges til?  

Hvis du skal sende noget, som er skrøbeligt, så er boblekuverter mere end ideelle. Selvom det også ligger i navnet, så er indersiden af denne type kuvert med bobleplast eller boblefolie. Det betyder, at der er et ekstra beskyttende lag, som kan tage imod eventuelle små slag m.m. Måske skal du sende mindre brugskunst, tøj, sko eller andet som du gerne vil passe ekstra godt på under forsendelsen. Og det har du altså mulighed for med boblekuverter. 

Der er ekstra god grund til at købe stort ind, hvis du er webshop-ejer og derfor løbende skal sende pakker ud til kunder. For selvfølgelig vil man gerne sikre sig, at ens pakker kommer godt frem til de kunder, man har. Og med gode boblekuverter, så kommer man et langt stykke ad vejen. Desuden så har man selvfølgelig altid mulighed for at pakke tingene ekstra godt ind i bobleplast, før de kommer i kuverterne. Kuverter er selvfølgelig også relevant for firmaer generelt, hvis der løbende er behov for at sende pakker ud til kunder, samarbejdspartnere eller andre. 

Når alt dette er sagt, så er der også noget meget økonomisk ved at vælge denne type kuvert. De vejer nemlig ikke ret meget, det betyder også, at du primært skal forholde dig til vægten af det, som du selv skal afsende til modtageren.