frokostordning

Du behøver ikke deltage i en frokostordning fysisk

Du behøver ikke deltage i en frokostordning fysisk

Man kan sagtens være solidarisk med maden i et firma, hvor man måske deltager i form af at betale til frokostordningen, som kan være via catering eller en lignende måde, hvor man får noget lækkert udefra at spise.

Det er firmaets garanti for, at man får noget spændende, sundt og nærende at spise på samme tid på døgnet som medarbejder.

At overholde ens frokost kan måske være lidt svært alt efter, hvilket firma man arbejder i, men lad os tage en frokostordning Ringsted i en virksomhed, hvor de fleste ansatte kan slukke deres computere og dedikere sig til at mødes over maden.

Selvom du betaler til maden, så skal du ikke føle dig tvunget til at deltage.

Det sagt, så skal du selvfølgelig spise noget mad, så du har energi til dagen, og således kan du hente maden og måske sætte dig for dig selv, eller du har noget mad med hjemmefra, som du hellere vil spise eller køber det ude.

Det er op til dig, om du vil være med i den frokostordning

Vi ved godt, at det kan lyde mærkeligt, når man siger det, men nogle mennesker lader batterierne bedst op ved at være alene i frokosttiden.

Det kan tage energi fra dem at skulle engagere sig i samtaler over frokosten, hvor den tid netop skal bruges som en pause, så man er klar til resten af dagens arbejde.

Det bør man som ledelse respektere, for selvom det kan se ud som om, at man ikke engagerer sig i fællesskabet, så er det vedkommendes måde at være en del af fællesskabet i længden.

Så det er bare med at lade vedkommende være alene i frokosten, for det er ikke, fordi man ikke kan lide de andre, men man skal lade sig mentalt op, så man kan klare at være social efter frokosttiden.