Bogholder

Find den bedste bogholder i Skælskør

Find den bedste bogholder i Skælskør

Når du som selvstændig erhvervsdrivende skal aflevere momsregnskab, indberette ATP eller udbetale løn til dine medarbejdere, vil det være en stor fordel for dig at hyre en bogholder – især hvis du ikke selv er super skarp på det regnskabstekniske.

Hvad laver en bogholder?

En bogholder forestår primært den løbende bogføring af din virksomheds indtægter og udgifter. Dette er bogholderens fremmest opgave, som daterer helt tilbage til den gang hvor virksomhedens regnskaber faktisk stod opført i fysiske bøger. Det var således bogholderens ansvar at holde styr på de i bøgerne angivne oplysninger vedrørende kredit og debet samt udgifter og indtægter, således at regnskaberne til hver en tid balancerede.

Nu om dage foregår al bogføring og øvrigt regnskabs arbejde i digitale – og for det meste online – regnskabs og bogførings applikationer. Dette gør arbejdet en del nemmere for bogholderen når det handler om at opstille overskuelige og transparente regnskaber for din virksomhed.

De fleste moderne bogholdere kender de mest anvendte programmer ned i mindste detalje og vil således hurtigt og nemt kunne sætte dine regnskaber op så de fremgår klare og let gennemskuelige. Dette er en stor fordel for dig som ikke selv orker at fumle med finanserne men stadig skal kunne præsentere et let overskueligt regnskab for din revisor når det er tid til at udarbejde den årlige rapport – og få den obligatoriske revisor påtegning af ”bøgerne”. Og så kan du samtidig glæde dig over altid at have styr på regnskaberne, når du overlader disse til en dygtig bogholder.

Hvor kan jeg finde en kompetent bogholder i Skælskør?

I Korsør finder du MK Bogføring ved Mia Kühlmann Vestenkjær, som er erfaren bogholder og regnskabs professionel. Hos MK Bogføring er du garanteret en fair og grundig behandling når det handler om din virksomheds økonomiske drift. Læs mere, og kontakt MK Bogføring via mk-bogforing.dk.