Bogholder

Find din bogholder i Brande online

Find din bogholder i Brande online

Hvis du leder efter et bogholder firma, som kan varetage din virksomheds finansielle dispositioner og papir arbejdet forbundet hermed, kan du med fordel vælge InBogføring. Hos InBogføring får du en skræddersyet løsning, som passer til din virksomheds behov. Har du for eksempel et enkeltmands firma, som fortrinsvis lever af at sælge ydelser og services – og således ikke har den store omsætning på materielt salg – vil du kunne nøjes med at betale for ydelser så som løbende bogføring af bilag, balancering af regnskab, og indberetning af moms.

Større virksomheder med flere ansatte vil have brug for andre ydelser, for eksempel hjælp til lønkørsel, indbetaling af AM, og diverse andre opgaver som relaterer sig til denne virksomheds type. InBogføring kan håndtere bogførings opgaver for virksomheder af alle størrelser, dog med overvejende fokus på de små og mellemstore af slagsen. InBogføring arbejder på freelance basis. Dette betyder, at du ikke behøver at skulle fast ansætte din bogholder eller din regnskabs medarbejder for at kunne overlade bogførings opgaverne i professionelle hænder.

Hvem er InBogføring?

InBogføring består af de to dygtige og kompetente medarbejdere Irma Nielsen og Maiken Uldahl Nielsen – mor og datter – som sammen driver den højt specialiserede virksomhed. Begge profiler har stor ekspertise, begrundet i mange års erfaring med alle opgaver relateret til bogføring og regnskab.

Samtidig er både Irma og Maiken velbevandrede ud i flere forskellige regnskabs programmer og løn systemer. I praksis betyder dette, at du og din virksomhed, uanset hvilket system, du har valgt, kan få en bogholder løsning hos InBogføring tilpasset dine ønsker og virksomhedens behov. Du kan, med andre ord, trygt overlade ansvaret for dit regnskab og din bogføring i hænderne på de dygtige bogholdere hos InBogføring.

Hvis du vil læse mere om InBogføring og virksomhedens ydelser og services, kan du få mere information på hjemmesiden inbogforing.dk