Energikonsulent Sydsjælland

Find en energikonsulent til energimærkning i Sydsjælland

Find en energikonsulent til energimærkning i Sydsjælland

editorial

Når man i dag kigger på en bolig, er der mange potentielle købere som lægger vægt på energimærkning. Det kommer måske af, at vi i Danmark går meget op i grøn energi og bæredygtighed. Hvis du derfor køber en ældre bolig eller generelt en bolig med en dårlig energimærkning, kan man hurtigt regne ud, at der skal bruges en del penge på huset for at få det optimale ud af ens energi i hjemmet.

Da el, olie og gaspriserne stiger, er der kommet større fokus på vores forbrug, og hvilke energikilder vi anvender. Det har blandt andet betydet, at der er flere og flere der gør sig energivenlige investeringer for at få en bedre energimærkning. Det kan blandt andet betyde, at du kan spare flere tusinde kroner på dit årlige forbrug. Det kan også betyde, at din bolig bliver lettere at sælge, fordi du har gjort nogle gode energivenlige investeringer og overvejelser.

Energikonsulent Sydsjælland

Hvad laver en energikonsulent?

En energikonsulent kommer ud til din adresse for at lave en gennemgang af din bolig. Her bliver din bolig gennemgået for vinduer, døre, isolering, tagtype samt, hvad du anvender af energikilder for at opvarme husstanden med. Ud fra en komplet gennemgang af din bolig, vil energikonsulenten give boligen en energimærkning. Denne energimærkning er blandt andet nødvendigt at få lavet, hvis du ønsker at sælge din bolig på et tidspunkt. Det kan være afgørende for et salg, da mange nye købere ser på energimærkningen af en bolig.

Find en energikonsulent i Sydsjælland

Der er i dag flere energikonsulenter fordelt rundt over hele landet. Her er det din opgave at finde en, som kan hjælpe dig med at lave en gennemgang af din bolig. Det kan være en fordel at vælge en energikonsulent, som er fra den region, som du bor i.

Du kan med fordel kontakte syd-consult.dk, hvis du leder efter en energikonsulent i den sydlige del af Sjælland.