vikarbureau

Find nye kræfter på lokalt vikarbureau

Find nye kræfter på lokalt vikarbureau

Står du i en situation, hvor du har akut brug for et antal medarbejdere, som kan bemande din virksomhed på korterevarende basis? Så kan du med fordel finde disse via et lokalt vikarbureau. På den måde åger du dine chancer for det perfekte match i første hug, og slipper for at spilde tid og ressourcer.

Hvor finder jeg et godt vikarbureau i København?

Et fornuftigt bud på et alsidigt og kompetent vikarbureau i København er Norstaff ApS. Norstaff ApS har igennem mange år beriget københavnske og nordsjællandske virksomheder med dygtige medarbejdere på alle niveau og i mange forskellige roller.

Norstaff ApS har en fortid som bemandings virksomhed inden for musik branchen og beskæftigede sig i firserne primært med at forsyne arrangører med kompetent mandskab til opsætning af scene og afvikling af koncerter og events. De såkaldte stage hands er typisk yngre ufaglærte med et højt drive, en passion for deres arbejde, og en positiv indstilling til det til tider utroligt hårde og særdeles udfordrende arbejde der er forbundet med at stable større arrangementer på benene.

Igennem årene har Norstaff ApS udviklet sig til et moderne vikarbureau som leverer dygtige og erfarne medarbejdere inden for mange forskellige faggrupper. Du kan for eksempel finde din nye medarbejder inden for lager og logistik, rengøring og service, bygge og anlæg eller social og sundhed hos Norstaff ApS, som selvfølgelig stadig er leveringsdygtig i erfarne stage hands & riggere til koncerter, teater og events.

36 år efter sin opstart er Norstaff ApS blandt de mest populære og velrenommerede vikarbureauer i København, og tæller i sin database i tusindvis af skarpe profiler. Du vil med stor sandsynligvis kunne finde din nye midlertidige – eller måske endda permanente – medarbejder hos Norstaff ApS, som også gerne hjælper med rekruttering til faste ansættelser.

Du kan læse mere om Norstaff ApS og finde din nye vikar på virksomhedens hjemmeside norstaff.dk