strømpeforing

Forlæng levetiden på ventilationen ved strømpeforing

Forlæng levetiden på ventilationen ved strømpeforing

editorial

Strømpeforing er en behandling af ventilationen som man benyttede meget tilbage i tiden. I dag er det klassificeret som brandklasse B-materiale. Hvad betyder det egentlig? 
Hvis der er noget som er klassificeret som brandklasse B-materiale, så betyder det, at det kan være antændeligt. Det må faktisk derfor slet ikke bruges i ventilationen i dag, fordi det kan være til brandfare. 

Når det er brandmateriale B-klasse, så betyder det også at det er varmeafgivende og røgudviklende. Det er blandt andet årsagen til at man ikke må anvende det i ventilationen. Derfor er strømpeforing i dag blevet til coating. Coating er en langt bedre og mere effektiv løsning til at brandsikre ventilationen. Det har nemlig en brandhæmmende effekt, hvis du anvender coating.

Der er naturligvis også flere fordele ved at vælge coating. Det kommer vi nærmere ind på her.

strømpeforing

Derfor skal du vælge coating som beskyttelse til ventilationen

Der er god grund til at vælge coating som beskyttelse til ventilationen i ejendommen. Du vil opleve, at det kan forlænge levetiden for ventilationen og vil tætne hele systemet. Du får derfor en langt bedre ventilation som også i sidste ende er bedre givet ud, da den fungerer optimalt i længere tid.

Coating er også en lang bedre løsning eller alternativ frem for at du skal ud og udskifte rørene. Det er langt billigere for dig og mere bæredygtigt.

Når du vælger at få udført coating giver det også et bedre indeklima. Herudover får du også et certifikat der viser at ventilationen er DS428-godkendt, som betyder at den er brandhæmmende.

Hvem kan hjælpe med at udføre strømpeforing?

Hvis du ønsker professionel hjælp til at få udført strømpeforing, kan du med fordel tage kontakt til safe-caoting.dk. De har flere års erfaring og kan hjælpe dig med at forlænge levetiden på ventilationen uden at det koster dig en formue.