Loading...
varmepumpe

Gør din bolig klimavenlig med en varmepumpe

advertorial

Vil du gerne være med til at gøre en indsats for at bevare kloden grøn og mangfoldig? Så kan du med stor fordel starte med din bolig.

Hvordan gør jeg min bolig grønnere?

Hvis din husstand sigter imod en mere klima venlig profil er der mange muligheder for at opfylde dette ønske. Du kan for eksempel vælge at lade husets ydermure efterisolere, lige som taget kan isoleres og vinduesruderne skiftes ud mere mere isolerende af slagsen.

På den måde kan du minimere varmespildet fra boligen. Og vil du for alvor sætte trumf på familiens grønne omstilling kan du investere i en luft til vand varmepumpe som erstatning for dit gamle udtjente fyr.

Hvad er fordelen ved at skifte til en luft til vand varmepumpe?

En moderne varmepumpe er nemlig en del mere effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi end et slidt olie, pille eller gas fyr. Det betyder at du får meget mere ud af den energi der bruges på opvarmning af brugsvand og cirkulations vand ved hjælp af en luft til vand varmepumpe.

Du kan roligt regne med at skære omtrent halvdelen – af og til mere – af dine samlede årlige udgifter til opvarmning af dit hus. Der ud over kræver din varmepumpe ikke nær så mange reparationer eller den samme grad af vedligeholdelse som et gammelt fyr. Og så skal din luft til vand varmepumpe ikke have fyldt brændstof på i tide og utide.

Vælg den rette varmepumpe med hjælp fra Amalo

Er du i tvivl om hvilken varmepumpe du skal vælge til din bolig kan du med fordel kontakte Amalo. Amalo er et københavnsk VVS firma med særlig ekspertise inden for luft til vand varmepumper.

Du kan altid få kvalificeret rådgivning og hjælp til montering og installation af varmepumpe hos Amalo – læs mere på Amalo.dk.