bogføring

Hvad indebærer bogføring?

Hvad indebærer bogføring?

Bogføring er en disciplin, med hvilke de fleste indehaver af større eller mindre virksomheder er bekendt. Med mindre virksomheden selv beskæftiger sig med bogføring og regnskab, vil disse opgaver falde under det, man kalder ”det kedelige” – altså økonomisk og finansiel administration, som ikke desto mindre skal udføres i en virksomhed.

Kan jeg selv forestå bogføring i min virksomhed?

I princippet kan du godt selv varetage de opgaver, som hører under bogføring, og dermed uden hjælp udefra indberette moms, sørge for eventuelle løn udbetalinger, og holde dit regnskab i balance. Men er du ivrig iværksætter, vil du nok foretrække at udlicitere denne administrativt tunge opgave til dygtige freelancere, som har en passion for netop denne type arbejde.

Så kan du nemlig koncentrere dig om at udvikle din virksomhed og dennes kerne områder – og stadig sove trygt om natten i sikker forvisning om at virksomhedens økonomi er i gode, professionelle hænder

Hvem kan hjælpe mig med bogføring i Silkeborg?

Er din virksomhed beliggende på Silkeborg egnen, og ønsker du en bogholder eller en regnskabs medarbejder inden for overskuelig afstand, kan du med fordel kontakte Kontor Service Bureauet. Hos Kontor Service Bureauet kan du altid få hjælp til alle opgaver, som relaterer dig til bogføring.

Har du brug for hjælp i forbindelse med løbende bogføring af bilag og balancering af virksomhedens regnskaber, hjælper Kontor Service Bureauet gerne hermed. Samtidig kan du selvfølgelig få assistance til eventuelle lønkørsler, indbetaling af Arbejdemarkeds Bidrag, indberetning af moms og udstedelse af fakturaer. Din bogholder eller din regnskabs medarbejder er også til rådighed, når regnskabet skal klargøres til revisoren i forbindelse med den årlige revision og indberetning til Skattestyrelsen samt udfærdigelse af årsrapporten.

Du kan altid kontakte Kontor Service Bureauet og få et godt tilbud på bogførings assistance, som passer præcist til dine og til din virksomheds behov. Kig ind forbi på kontorservicebureauet.dk og få mere information.