kursuslokaler og konferencecenter

Hvor finder jeg de bedste kursuslokaler og konferencecenter i Danmark?

Hvor finder jeg de bedste kursuslokaler og konferencecenter i Danmark?

Sandbjerg Gods er måske Danmarks smukkeste – og smukkest beliggende – kursus og konference center. På Sandbjerg Gods danner fredede historiske bygninger rammen om et top moderne kursus og konference center som er udstyret og vedligeholdt efter alle kunstens regler. De originale bygninger tilhørende Sandbjerg Gods fremstår præcis som for flere hundrede år siden da de blev opført, og er dekoreret med respekt for datidens mode og indretnings tendenser.

Hvorfor skal jeg vælge Sandbjerg Gods som kursus og konference center?

Du føler historiens vingesus på Sandbjerg Gods sammen med den friske luft fra skov og fjord – og du og dine gæster eller kursus deltagere vil kunne nyde godt af såvel de smukke og naturskønne omgivelser som af de veludstyrede kursus og konference lokaler.

Hele Sandbjerg Gods kursus og konference center er dækket af gratis – og hurtigt wifi, lige som de enkelte lokaler og auditorier er udrustet med state of the art AV udstyr til brug ved forelæsninger, fremlæggelser og foredrag. Slap af i pausen med en frisk gåtur i den nærliggende skov eller langs stranden. Og nyd dagens måltider i spisestuen hvor personalet gerne efter aftale sørger for en lækker buffet.

Det er forholdsvis nemt at komme til sgu uanset hvor i landet du rejser fra – og uanset om du bruger offentlig transport eller kører i bil. Strækker dit kursus sig over flere dage kan du endvidere vælge at indlogere gæsterne i et af centerets 24 værelser. Når du vælger Sandbjerg Gods som dit kursus og konference center venter der dig og dine gæster en fantastisk oplevelse. Dit seminar eller din konference bliver et skønt afbræk fra hverdagen, og dine deltagere vil se tilbage på denne begivenhed med glæde.

Du kan læse mere om Sandbjerg Gods, og kontakte personalet for booking af kursus og konference lokaler, på hjemmesiden https://www.sandbjerg.dk/da/m%C3%B8de-konference