regnskab

Hvordan stiller du dit regnskab op?

Hvordan stiller du dit regnskab op?

Som det første kan vi indskyde, at hvis man nu ikke lige er den bedste til at lave regnskab, og man ikke har folk ansat til at gøre den slags eller har andre ved hånden, så kan man bede andre om at gøre det.

Vælg blandt andet https://raabyrevision.dk/ydelser/ til den opgave. 

Så ved man trods alt, at arbejdet bliver gjort korrekt af nogle folk, der ved, hvordan man gør det, har styr på det samt erfaringen.

Ens egen tid kan man så også bruge på at drive virksomheden, end at man skal begynde at afsætte tid til at fikse et regnskab, som man dårligt har tid til alligevel, hvorfor man misser en masse søvn og bliver stresset i det daglige.

Men insisterer man på at lave ens regnskab, så er der mange måder, man kan gøre det på.

Sæt dit regnskab op, så du forstår det

Du kan nemlig sætte dit regnskab på, så det giver bedst mening for dig, for der er mange metoder til at gøre dette; regnskabet skal bare godkendes af en autoriseret instans i sidste ende.

Man er måske den gammeldagstype, der godt kan lide at skrive det hele ned i hånden, hvad der kommer ind, hvad der kommer ud; hvad man skylder og til hvem.

Det kan med tiden være svært at holde fokus på, hvis man har mange poster og mange kunder i butikken samt dem, man skylder penge til.

Men måske har man fundet sit eget system, som giver mening for en, men som ville være forvirrende for andre at håndtere.

De fleste vælger da også nu om dage at have det elektronisk med formler indsat, der kan regne matematikken ud for en, og så kan man også lettere søge rundt i ens regnskab, hvis man lige skal finde en bestemt post.

Hvad er din foretrukne metode?