Loading...
BMS anlæg

Hvornår er det relevant at få et BMS anlæg?

Et BMS anlæg er en af de ting, du er nødt til at kende til, hvis du til daglig driver en virksomhed. Det er nemlig et anlæg, der kan komme virksomheden til gode, når det samlede energiforbrug skal styres. 

Men lad os prøve at se på, hvad et BMS anlæg i det hele taget er. 

Hvad er et BMS anlæg? 

For at tage det fra starten, så står BMS for Building Management System. Det er et anlæg, hvor du er i stand til at styre f.eks. en virksomheds samlede energiforbrug. På den måde er det meget nemmere at have en finger på pulsen over temperaturer og meget mere. Gennem et enkelt anlæg kan du altså se alle de relevante oplysninger der er omkring de ting, der er kan påvirke den samlede regning, når det kommer til den energi, som virksomheden har brugt. 

Skulle der f.eks. være tændt for varme, steder hvor det ikke er nødvendigt, så kan der hurtigt slukkes for det via anlægget. 

Hvornår er et BMS anlæg relevant? 

Jo større en virksomhed er, desto mere relevant kan det være med et BMS anlæg. Når der er tale om en virksomhed, som har mange bygninger, rum m.m., så kan der være et stort arbejde i at få slukket for apparater m.m., som kører unødvendigt. Og skal der hele tiden være styr på dette gennem hele virksomheden, så kan en bygningsansvarlig eller vicevært nærmest ikke stå for andet.

Alt i alt kan et BMS anlæg være yderst tidsbesparende. Alle de informationer du kunne ønske dig at få et overblik over, kan nemlig ses via anlægget – i hvert fald når det kommer til jeres energiforbrug. For at komme bedst i mål med det anlæg, der skal installeres, kan du samtidig overveje at få BMS rådgivning, så du er sikker på, at du får et anlæg, der lever helt op til dine behov.