transportbånd

Indstil den rette hastighed til et transportbånd

Indstil den rette hastighed til et transportbånd

Et transportbånd bliver jo brugt i forskellige sammenhænge, hvor det kan være alt fra den slags, hvor man henter ens bagage i lufthavnen, til at der er et gangparti på gulvet i samme lufthavn, hvor man bliver båret frem og således slipper for selv at skulle gå.

Og så er der selvfølgelig et transportbånd i form af den slags, der findes på fabrikker, hvor maskiner samler remedier, der tilsammen skal resultere i et færdigt produkt, og her har man også ofte folk, der skal kontrollere efter eller lave noget manuelt arbejde, som maskinerne ikke kan.

Hvis det er maskiner, der skal arbejde, så har man større råderum ved at kunne indstille hastigheden, for det er blot maskinerne, der skal kunne følge med uden at brænde sammen eller bliver overbelastet.

Men hvis der er mennesker, der arbejder på sådan et transportbånd, så handler det om at finde en hastighed, der hverken er for langsom eller hurtig, og det kan være svært nok i sig selv – hvad hvis nu nogle skal på toilettet?

Men angående det transportbånd med bagagen og stå på, hvordan finder man så den rette hastighed her?

De fleste af os kender godt overraskelsen over at stige op på sådan et bånd og blive båret væk, hvor man lige skal vende sig til det, og når man så når til enden, bliver man ligeledes overrasket over, at det stopper igen, og man skal bevæge sig almindeligt igen.

Derfor skal hastigheden være forholdsvis langsom her. Det er en service, ikke en konkurrence om at komme først.

Ved transportbåndet til ens bagage skal det heller ikke gå for stærkt, for udover at man så hurtigere kan misse ens taske, så man halser over de andre ventende for at anskaffe sig ens bagage, så kan man også risikere, at nogle at tingene i ens bagage bliver kastet for hårdt rundt grundet hastigheden på transportbåndet.