kabelbakker

Kabelbakker gør bare livet meget nemmere

Kabelbakker gør bare livet meget nemmere

Okay, det kan måske lyde som noget af en stramning, at man bliver nærmest lykkelig af at have kabelbakker, for så stiller man godt nok ikke store krav til tilværelsen, men omvendt kan selv de små ting gøre en stor forskel.

Og bliver man så glad for kabelbakker, skal ingen jo tage det fra en, og så er man jo sådan et simpelt menneske, at man ikke behøver det store for at være glad.

Men om man så bliver jublende lykkelig eller ej af at bruge kabelbakker, så tør vi godt gætte på, at når man står med løsningen i form af kabelbakker i forhold til, hvad man ellers må tage sig til takke med, så bliver man glad helt ind i låget på stedet.

Forestil dig din virksomhed, hvor desværre ikke alt kan være trådløst, da mange komponenter så ville gå ind og påvirke hinanden, signalerne ville bliver slækkede og fejlkommunikeret.

Her er man stadig nødt til at bruge en del kabler som den meste sikre løsning, specielt hvis man har et stærkt internet og et godt intranet, indtil man opfinder stærkere trådløse forbindelser, hvor man kun behøver bluetooth og en router.

Indtil videre er vi dog efterladt med en masse kabler, og de skal sno sig på tværs af computere, langs vække, være en dødsfælde på gulvet at falde over og så videre.

Det kan se sejt ud i film, men i praksis er det bare bøvlet, og selv med farvekoder på kablerne kan det være svært at se, hvad der hører til hvad og forbinder hvad.

Og det er jo en uskreven regel, at ligefrem hvor pænt man lægger ledninger ud og pakker dem sammen, så går der kludder i dem – og desto flere, desto værre bliver det.

Kabelbakker er vejen frem, hvor man kan samle mange kabler ved siden af hinanden, så de ikke vikler sig sammen, og de ikke er til gene for folk.