regnskab

Kom aldrig for sent med et regnskab med hjælp fra de professionelle

Kom aldrig for sent med et regnskab med hjælp fra de professionelle

Helt lavpraktisk er det sådan set ikke så svært at lave et regnskab, for ofte kan man selv gøre det og fremlægge det, når der er krav på det.

Der er bare lov herhjemme om, at man skal gøre det rettidigt, og det kan give store konsekvenser, hvis man ikke når det til tiden.

Desværre er det bare ikke altid, at man just har tiden til at sætte sig ned i ens firma og udarbejde den slags regnskaber.

De store koncerner har en regnskabsafdeling til at tage sig af den slags, men hvis man nu er et mindre firma eller et mellemstort et, så klarer man måske den slags selv, uden man har uddannelse i den retning.

Man kunne således godt klare lidt aflastning, men man har ikke råd til at ansætte folk til at tage sig af økonomien og dermed regnskabet løbende.

Regnskabet kommer til at lande til tiden

Man bruger måske lige en dag eller to på at se, om økonomien hænger sammen, men boner, kvitteringer og alt det andet hober sig op, som du gruer for, når du skal hen at have sat det i system.

Og så ender det jo med, at der kommer store eller bare små fejl i ens regnskab, når man ikke har styr på det.

Et eksempel som økonomistyring i Esbjerg med ens firma kunne så være, at man får nogle uddannede folk til at tage sig af ens regnskab, hvor man så kun betaler dem for den tid, som de bruger på ens regnskab, så der ikke går penge til spilde.

De kan måske se på ens regnskab løbende, koncentreret over en aftalt periode, eller også sørger man for, at der bliver set på regnskabet, når tiden er ved at nærme sig.

For man kan risikere i sidste end, at ens firma bliver tvangsopløst, hvis man ikke aflægger regnskab til tiden – så se at få det gjort!