kursuslokaler og konferencecenter

Kursuslokaler og konferencecenter i Sønderborg

Kursuslokaler og konferencecenter i Sønderborg

Når dit kursus eller din konference skal foregå i rammer, som er lidt ud over det sædvanlige og føjer en ekstra dimension af luksus og velvære til dit program, kan du med fordel vælge Sandbjerg Gods. Her er du sikret en fantastisk oplevelse, som gør dine deltagere ekstra motiverede, og som de sent vil glemme.

Hvad er Sandbjerg Gods?

Sandbjerg Gods går historisk helt tilbage til 1500 tallet. De bygninger, som står på godset den dag i dag, blev opført i 1788, og fremstår arkitektonisk ganske tidstypiske og meget smukke. Sandbjerg Gods overgik til fri ejendom ved lensafløsningen i 1924.

I 1929 blev godset solgt til den københavnske overretssagfører Knud Dahl og dennes hustru, Ellen Dahl, som efter ægtemandens bortgang åbnede Sandbjerg Gods for kulturpersonligheder og videnskabsmænd. I 1954 donerede Ellen Dahl Sandbjerg Gods til Aarhus Universitet., som i 1959 overtog den fulde dispositionsret over de smukke, historiske bygninger.

Siden overtagelsen blev der foretaget en omfattende ombygning af såvel Palæet som af Forpagterboligen og af Avlsbygningerne, og der er indrettet 105 sengepladser fordelt på 74 værelser til glæde for overnattende gæster.

Hvorfor skal jeg vælge Sandbjerg Gods som ramme for mit kursus eller for min konference?

Når du booker dig og dine kursus eller konference deltager ind på Sandbjerg Gods, er du sikret en oplevelse i særklasse. Det historiske gods er restaureret og moderniseret i alle ledder og kanter, således at samtlige rum og lokaler nu fremstår som særdeles velegnede til kursus og uddannelses formål.

Dette betyder, at du og dine gæster kan nyde godt af såvel historiens vingesus som af hurtigt trådløst internet og top moderne AV udstyr. Sandbjerg Gods er rummelige bygninger, veludluftede lokaler, og masser af små åndehuller i form af opholdsrum som for eksempel bibliotek, kabinet, herreværelse og havestue.

Du kan læse mere, og kontakte Sandbjerg Gods, på https://www.sandbjerg.dk/da/m%C3%B8de-konference