Lad et inkassofirma hjælpe dig med at inddrive skyldige beløb

20 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Oplever du ofte at dine kunder ikke vil betale deres regninger? Så kan du få hjælp hos et inkassofirma.

Hvad er fordelen ved at benytte inkasso service?

Hvis du føler at du bruger al for megen tid og alt for mange kræfter på at inddrive skyldige beløb fra dårlige betalere er der mange fordele forbundet med at lade et inkassofirma overtage gælden.

Først og fremmest er der en særdeles god forebyggende effekt ved at udsende det obligatoriske ti dages varsel om at kundens faktura vil blive overdraget til inkasso. De fleste dårlige betalere ved udmærket godt at så er det alvor. Et inkassofirma giver ikke bare sådan op. Og derfor vælger mange kunder at betale som følge af inkasso varslingen.

Skulle kunden vælge stadig at tilbageholde sin betaling vil et inkassofirma overtage opgaven med at holde kontakt til kunden. Dit inkassofirma vil forestå udsendelse af mails og fysiske breve, og søge at få kunden i dialog via telefon.

Hvis kunden ikke er i stand til at erlægge det fulde beløb ad én omgang, og derfor har tøvet med at betale, kan dit inkassofirma foranstalte en afdragsordning. Er kunden stædig kan inkassofirmaet tage mere drastiske midler i brug, og i sidste instans stævne kunden for retten.

Forebyg dårlige kundeforhold med hjælp fra et inkassofirma

De fleste autoriserede inkassofirmaer i Danmark har et tæt samarbejde med de to skyldner registre RKI (Ribers Kredit Information) og Debitor Registret. Derfor er inkassofirmaet din nærmeste allierede når du ønsker at foretage en kredit vurdering af en potentiel kunde.

Du kan vælge at afslå en handel hvis det skulle vise sig at vedkommende står opført i et af de nævnte registre. Og dit inkassofirma kan hjælpe dig med at indberette dårlige betalere. Du kan som kunde hos Debtia A/S få adgang til alle disse fordele.

Klik ind på debtia.dk og læs mere.

Flere nyheder