ledelsesudvikling

Måske er det ikke på tide med ledelsesudvikling for dig

Måske er det ikke på tide med ledelsesudvikling for dig

Der er mange personer, der per stillingsbeskæftigelse kan kalde sig leder, men om de også formår at fungere som leder i det daglige, er måske ingen garanti.

Man er jo måske kommet til det med at blive leder, fordi man var en iværksætter, der startede et firma, og før man havde set sig om, så havde man også fået en masse mennesker ansat under sig, og man havde måske også solgt en andel af ens virksomhed, så man også skulle stå til ansvar for folk længere op i systemet.

Men det er jo bare en stillingsbetegnelsen, for selvom du føler dig som leder i kraft af, at du ved, hvordan du vil have tingene gjort, så er det ingen garanti for, at du kan finde ud af at lede og dirigere folk i den retning, som der er ønsket, mens alle har det godt med det.

Men måske er du bare ikke parat til at tage det skridt endnu.

Bliv bedre som leder med ledelsesudvikling, når tiden arter sig

Det er jo klart, at hvis din virksomhed i længden skal drives, så er det ikke nok bare at have gode tal på bundlinjen og være kendt ude i miljøet og hele landet og måske udlandet for noget positivt, men også at baglandet har det godt.

Her skal man lære at fungere som leder, og selvom man tror, man gør det godt nok, så har man måske meget at lære.

De menige medarbejdere tør måske ikke sige det til dig, fordi de er bange for at blive fyrede, men der er helt klart punkter, hvor der er plads til en optimering.

Men hvis du nu har travlt med at omdirigere virksomheden og omlægge en strategi, så er det måske ikke lige et ledelseskursus, du skal på, da du ikke har tid.

Det kan blive noteret i kalenderen til en anden god gang – så længe du ikke glemmer det.