Når man skal fungere som serveringspersonale ved hotel- & konference arrangement
Man har sat sig for som virksomhed, at man rykker konferencen længere væk fra København, hvor man til dagligt har hovedsæde, så derfor vælger man at afholde ens konference i Viborg, hvor der er sørget for både selve konferencen for de indbudte, aktiviteter, overnatning og ikke mindste middag bagefter.
Faktisk har man flottet sig så meget, at man har hyret kokkefolk, tjenere og da også serveringspersonale til denne begivenhed, fordi man gerne vil have, at folk koncentrere sig om, hvem de sidder sammen med og kan snakke med disse, end at de skal skovle op på tallerkenen ved en buffet eller prikke til noget mad.
De har fået menuen præsenteret i forvejen, og var der noget, man ikke kunne lide, eller der var noget, man ikke kunne tåle, så kunne man få lavet en anretning derefter – og så er der ikke noget pinligt ved at levne, når man ikke selv har skænket op på ens tallerken.
Den slags kræver noget professionelt serveringspersonale, som evner både at kunne balancere meget mad på serveringsfade og tallerkener på samme tid, mens de måske skænker drikke op med den anden hånd.
De skal navigere omkring mange gæster, der måske sidder tæt, og som aftenen skrider frem, så bliver det heller ikke ligefrem lettere at komme omkring disse mennesker, da deres balanceevne halter, desto mere de får at drikke.
Og samtidig skal man holde et smil på læben og have overskud til at svare på gæsternes spørgsmål, også selvom man har travlt.
Den slags godt personale hænger ikke ligefrem på træerne, men det er bestemt værd at jagte dem og sørge efter de rette, for det er den slags små detaljer, der sætter sig hos ens gæster, om de mindes tilbage på det positivt eller negativt.
Dog ender du med garanti med et positivt resultat med omgivelserne med mere, hvis du vælger hotelegeskoven.dk som stedet for at afholde din konference.