gulvafslibning

Nogle gange behøves en gulvafslibning måske slet ikke?

Nogle gange behøves en gulvafslibning måske slet ikke?

De færreste af os er jo eksperter nok til at bedømme, om et gulv af træ egentlig har brug for en gulvafslibning, da det næppe er et område, som de færreste af os har ekspertise til at bedømme.

Men vi kan jo trods alt godt kigge på vores gulv og sige, om det er pænt at kigge på eller ej.

Så ved vi godt, at det måske er tid til at feje gulvet eller støvsuge det. Er det ikke nok, så må man ty til en gulvvask eller lignende, måske en kombination af begge, så gulvet også kan komme til at skinne igen.

Men alligevel synes man ikke, at gulvet ser så pænt ud, og der kan være nogle pletter eller lignende på gulvet, som man har svært ved at identificere.

Det er jo ikke altid, man lige kommer ned i gulvhøjde og inspicere gulvet nærmere, så det er måske først her, at man lægger mærke til nogle ting ved gulvet, som man ellers ikke ville bemærke – specielt hvis lyset falder korrekt på gulvet, og det er midt på dagen.

Så kan man eventuelt tage nogle billeder af det og sende det til nogle håndværkere, der beskæftiger sig med gulvafslibning for at få dem til at bedømme, om en gulvafslibning på sin plads.

Selvfølgelig er de interesseret i at tjene penge, men troværdigheden hos kunderne er lige så vigtigt, så her skal de svare sandt – og eventuelt måske så aftale en tid for en gulvafslibning senere, hvis det ikke behøves lige nu.

Ellers er man jo altid velkommen til at kontakte andre, der arbejder med gulvafslibning, for at høre, hvad deres dom er.

Nogle gange vil de måske ligefrem gerne ud og se gulvet med egne øje og røre ved det med deres egne hænder, før de kan slå fast, hvad man bør gøre det ved.