container loading

Ordentlig container loading kan tage lidt tid

Ordentlig container loading kan tage lidt tid

editorial

Container loading kan alt efter opfattelse handle om det med, at man skal have loadet containeren fra, hvor den står, til et andet transportmiddel, som skal senere den videre til dens næste destination, om containeren så skal opholde sig her i kortere eller længere tid.

Det kan være fra, at den står ved en lagerbygning, og den så skal over på en lastbil, som kører den til en havn, hvor den “mødes” med mange andre containeren, som tager den med ombord på et containerskib, der fragter den videre i verden, hvor den ender på en havn, hvortil den senere bliver hentet af eventuelt en lastbil, som kører den lige derhen, hvor det er intenderet, at den skal være.

Transporten kan også ske med tog og fly, hvis det skulle blive aktuelt.

Men loading-delen kan også være det med, at man skal fylde den op med gods.

Og begge dele kan tage tid, hvis man skal gøre det korrekt.

container loading

Loading af containere tager den tid, som der er behov for

Måske har man blot nogle enkelte ting, som der er nemmest at sende med containeren, men man vil også have mest ud af transporten, selvom den kan komme til at veje en del, hvorfor man fylder den til bristepunktet.

Alle, som der har prøvet at fylde en flyttevogn op, ved, at det er et arbejde, som der kræver snedighed, overvejelser og en evne til at tænke forud.

For man skal for eksempel have de tungeste ting forrest, og de mindste må ikke blive mast eller smadret undervejs, og nogle ting skal man fastgøre på den ene eller anden måde i containeren.

Det kræver professionelle løsninger til at tage sig af den slags arbejde, og det skal gøres ordentligt hver gang, for selvom man har oplevet en del container loading før, så kan man altid blive mødt med en særegen opgave, man ikke har stødt på før.