Prøv bare en frokostordning i København i en kort periode

01 november 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er utroligt, hvor store diskussioner man kan have i firmaer angående, hvad det er for en ordning med frokost det givne sted.

Nogle gange kan det endda tage større overhånd, end hvad man ellers ser det med beslutninger, der kan have indflydelse på virket fremover.

Men det har nok at gøre med, at mad er sådan en personlig ting, som man også har derhjemme, så man tager noget af det private med ud på arbejdspladsen, hvor man ellers forsøger i det mindste at holde arbejdet væk fra hjemmet.

Man kan være på tur, der er ting, man ikke kan tåle; man vil helst spise alene, man spiser egentlig ikke frokost, og sådan kan der være så mange personlige attituder angående frokosten.

Men i det store og hele er det trods alt bedst, at man får noget at spise midt på arbejdsdagen, så man er nødt til at beslutte sig for en frokostordning i København, som vi fokuserer på her.

Man behøver ikke tage beslutningen med frokostordningen i København med det samme

Så når man kaster forslag op i plenum med, hvad man gør med den frokostordning, så skal man huske at minde om, at det bare er forslag og ikke beslutninger, der er mejslede i sten.

Selv når man så kommer frem til, hvad man i flertallet gerne vil afprøve – for man kan ikke gøre alle glade – så behøver dette jo ikke være den endelige beslutning, som man slår sig fast på gennem flere år eller bare måneder.

Man finder måske inspiration i den og finder frem til, hvad man gerne vil have, og hvad man ikke vil have, så man kan pege sig i den rigtige retning med den frokostordning, som man helst ønsker sig.

Man skal forsøge at få så mange som muligt med, men det er ikke altid lige let.

Flere nyheder