rengøring

Rengøring i Næstved - find det online

Rengøring i Næstved - find det online

Står du med et behov for en fast rengørings løsning, enten i forbindelse med erhverv eller i dit private hjem? Er du bosat i Næstved eller allernærmeste omegn, og har du brug for lokal service fra en pålidelig og stabil virksomhed? Så kan du med fordel kontakte USM Rengøring.

Hvem er USM Rengøring?

USM Rengøring er et professionelt rengørings firma med base i Næstved. Under ledelse af Ulla Mortensen, som har mere end tredive års erfaring med rengøring for erhvervs kunder såvel som i private boliger, fungerer USM Rengøring som en af de bedste leverandører af rengørings service i Næstved.

USM Rengøring har eksisteret i sin nuværende form siden 2003, og beskæftiger en stor stab af dygtige og kompetente rengørings assistenter, som brænder for deres job og bestræber sig på at yde den bedste service som overhovedet muligt. Når du vælger USM Rengøring som din leverandør af professionel rengøring erhverv i Næstved, kan du være sikker på en pålidelig og stabil service med et kundevendt fokus.

USM Rengøring tilbyder alt fra rengøring af private hjem til rengøring af klinikker, kontorer og ejendomme, her under trappevask. Har du behov for en total rengørings løsning, som også inkluderer eksempelvis vindues polering, vil USM Rengøring gerne tilbyde samarbejde med en af firmaets partnere, som er specialiseret i denne type arbejde.

USM Rengøring bestræber sig på at levere en service, som både er effektiv og miljøvenlig. Derfor anvender USM Rengøring udelukkende rengøringsmidler og sæber, som er skånsomme i forhold til miljøet, og cykler gerne ud til de enkelte opgaver. Ingen opgave er for stor eller for lille for USM Rengøring, som går til arbejdet med flid og gå på mod – og et smil!

Du kan læse mere om USM Rengørings ydelser, og få et gratis og uforpligtende tilbud på rengøring af dit hjem eller din erhvervs ejendom, på usm-rengoring.dk