tidsregistrering

Sådan holder du styr på arbejdstiden

Sådan holder du styr på arbejdstiden

Hvis du til daglig driver din egen virksomhed, så ved du måske også, hvordan opgaverne hurtigt kan blive mange. Det gælder især også, når man har en medarbejderstab, hvis arbejde man også skal være med til at koordinere. Det kan derfor også være givet godt ud, hvis man investerer i forskellige programmer, som kan hjælpe en i hverdagen. Det gælder især, når man skal holde styr på medarbejdernes arbejdstid. Det kan nemlig være en stor opgave i sig selv. 

Få et effektivt værktøj til tidsregistrering

Heldigvis så findes der en række forskellige programmer, som kan håndtere den tidskrævende tidsregistrering for dig. Der findes nemlig systemer, hvor medarbejderne løbende selv kan indtaste deres arbejdstimer, orlov, sygedage m.m. Der findes naturligvis også diverse systemer, hvor man blot stempler sig ind manuelt, med et ID-kort eller blot med sin telefon. Uanset konstellationen, så kan du være sikker på, at du får et bedre overblik over den tid, dine medarbejdere har brugt på arbejde. 

Med tidsregistrering har du hele tiden en finger på pulsen ift. dine medarbejdere – og det kan der naturligvis være behov for, når man har medarbejdere. Du kan være sikker på, om der arbejdes i de tidsrum, der er aftalt, om folk er dukket op på arbejde, eller om der er bestemte medarbejdere, som har ekstra mange sygedage eller fravær. 

Hvis du er interesseret i hjælp til at holde styr på medarbejdernes arbejdstid, så er ANCA Electronic de helt rette at gå til. De har en række forskellige muligheder, når der kommer til programmer og systemer til tidsregistrering – og de kan håndtere op til flere tusinde medarbejdere. Det er derfor også bare med at ved de behov, som du har i din virksomhed, så de kan blive dækkes på bedst mulig vis. Du kan også indhente et uforpligtende tilbud hos dem.