Sådan holder du styr på dine sikkerhedstræsko

06 oktober 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Sådan et par gode sikkerhedstræsko kan jo holde til en hel del, hvorfor man jo netop kan bruge dem i sikkerhedssammenhænge, hvis det er tilladt at bruge den slags fodtøj fremfor en anden type sikkerhedssko, hvis man ikke er så meget til den slags.

Der er jo som regel regler om den slags på arbejdspladser med videre, om man må have den slags på eller ej; men det kan jo være i ens egen sammenhæng derhjemme, at man gerne vil have nogle sikkerhedssko på for en sikkerheds skyld, og så er man mere til at bruge sikkerhedstræsko.

Men den slags er jo ikke “udødelige” i den forstand, at de ikke kan gå i stykker, for de har også en begrænsning, hvorfor man skal huske på, hvordan man vælger at bruge dem, og ikke mindst hvordan man vælger ikke at bruge dem.

Afprøv ikke grænser med de sikkerhedstræsko

Det giver jo for eksempel sig selv, at man ikke skal udsætte de træsko for nogle elementer for at se, hvad de kan holde til – og da slet ikke, mens man har dem på!

Skulle de gå i stykker, så er man ikke garanteret, at et tilsvarende par kan holde til lige så meget, så man tror, at man bare kan udsætte dem for lidt af hvert.

Man skal heller ikke gå og sparke til ting og sager med dem, for selvom man måske ikke kan se nogle skader på dem, så er det den slags småskader, som der langsomt er med til at gøre, at de langsomt går i stykker.

Selvfølgelig behøver man ikke være totalt påpasselige med dem, for de er jo skabt til at blive brugt og kan holde til en hel del.

Derfor skal man bare bruge dem, som man havde tænkt sig det, da man købte dem, men der er ingen grund til at afprøve grænser med dem.

Flere nyheder