tage

Tage til landbruget hos din taglægger i Sønderborg

Tage til landbruget hos din taglægger i Sønderborg

Har du en landbrugs virksomhed med beliggenhed i det sydvestlige Danmark – og har du brug for en dygtig taglægger, som kan forestå lægning af landbrugtag? Så kan du tjekke Baagø Knudsen.

Hvem er Baagø Knudsen?

Baagø Knudsen er landbrugets foretrukne taglægger. Hos Baagø Knudsen finder du de største ekspertiser og kompetencer inden for tagarbejde og tagrenovering som tager hensyn til de særlige behov inden for landbrugs konstruktion. Baagø Knudsen har dags dato skiftet mere end 250.000 tagplader, placeret på bygninger i landbrug fordelt over hele landet. Den velrenommerede virksomhed tilbyder såvel tagarbejde på nybyggeri som renovering og vedligehold af eksisterende tagkonstruktioner.

Hos Baagø Knudsen er den gode og personlige kundekontakt i højsædet sammen med den faglige stolthed og den solide håndværksmæssige kvalitet. Baagø Knudsen har fokus på dine ønsker og behov, og rådgiver gerne omkring alt fra de store linjer til de mindste detaljer i forhold til taglægning. Ikke to opgaver er ens – og derfor er erfaring og ekspertise ganske uvurderlig, når dit landbrugtag skal leve op til de gældende standarder og regulativer inden for området. Og dette er den vigtigste grund til, at du bør vælge en virksomhed som Baagø Knudsen til at udføre dit tag arbejde.

Hos Baagø Knudsen er der altid 2 – 3 dygtige taglæggere med stor viden og erfaring ansat. Disse medarbejdere har i kraft af deres uddannelse og store special viden de stærkeste forudsætninger for at levere et solidt og gedigent resultat.

Når du vælger Baagø Knudsen som din leverandør af landbrugtag, kan du desuden være sikker på, at opgaven løses inden for den aftalte tidsramme. Undervejs i forløbet vil du blive informeret om arbejdets fremdrift, således at du hele tiden er up to date. Og så bliver arbejdet udført til aldeles fordelagtige og konkurrence dygtige priser.

Du kan læse mere om Baagø Knudsen, og se eksempler på tidligere arbejde, på hjemmesiden baagoeknudsen.dk