ptfe tape

Valget af farve til ens PTFE tape

Valget af farve til ens PTFE tape

Når man skal bruge PTFE tape, så skal man altid se på det praktiske anvendelige ved det, og at man køber det i god kvalitet fra den bedste udbyder til den rette pris.
Det er noget, som vi kommer ind på til slut i denne artikel med en god anbefaling.

Men der er faktisk også noget andet, man kan tilvælge og overveje ved ens PTFE tape. Ja, faktisk kommer man ikke udenom det uanset hvad: Hvad farven er på denne type af tape.

Også selvom du er farveblind eller ser verden i sort/hvid, så ender du med at vælge en farve – eller flere – når du vælger en omgang PTFE tape eller flere ruller af slagsen.

Og det er faktisk ikke noget, der drejer sig om det æstetiske ved tapen, for meget af denne slags tape ender jo med at være dækket væk, men derfor kan det stadig være smart at overveje, hvilken farve man bruger til den givne opgave med tapen.

Det handler nemlig ikke om, at det skal se pænt ud. Det er det minimale, man skal overveje ved valget af PTFE tape, for man skal som bekendt sjældent se på tapen, men valget af farve kan ende med at være til stor hjælp, når man skal arbejde med det.

Du kender det jo selv, hvis du skal lede efter noget, som har samme farve som omgivelser: det er næsten umuligt, og man må lede efter konturerne eller famle lettere i blinde og håbe, man har heldet med sig.

Tænk så, hvis du for eksempel skal samle nogle rør, der er grålige i det, med noget PTFE tape, der også er gråt.

Måske tænker man, at dette bliver smart at kigge på – selvom man netop ikke skal det – men man får svært ved at skelne mellem rør og tape, og ens dybdefornemmelse af, hvor meget man har brugt, vil heller ikke være optimal.

Derfor er det i sådan et tilfælde smart at bruge en kontrastfarve til tapen, så man lettere kan skelne mellem disse remedier – dette gør det også lettere at se forskel på, når man skiller tingene ad senere, eller andre skal gøre det.

Og nu som lovet anbefalingen til, hvor du skal købe dit PTFE tape: Det gøres hos Borkelectronic.dk.